Beleef het Open MIND Festival 22 november 2017

Stichting MIND bouwt op 22 november 2017 het terrein van de oude Prodentfabriek in Amersfoort om tot een festivalterrein. MIND gelooft in een samenleving waarin mensen open durven te zijn over hun psychische problemen. Dit festival is bedoeld voor iedereen die zich hierbij betrokken voelt.

Wat is er te beleven?

U kunt luisteren naar inspirerende sprekers als psychiater Bram Bakker en cabaretière Vera van Zelm. U kunt mee-debatteren over actuele kwesties in de psychische zorg. In tipi-tenten ontmoet u survivors die vertellen over hun #openup. Verder zijn er theatervoorstellingen, een lachworkshop en een markt met informatie over de mind. Het festival sluit af met een optreden van ‘De pianoman’.

Het festival duurt van 9.00-16.00 uur en kost € 15.

Meld u aan voor het Open MIND Festival via de website van MIND >

Open MIND Diner

Vanaf 19.00 uur is de Prodentfabriek omgetoverd tot een restaurant waar een sterrenkok een 4-gangen diner voor u maakt. Tussen de gangen door kunt u genieten van optredens van soulzangeres Berget Lewis, bekend van The Ladies of Soul.

Het Open MIND Diner kost € 175,- per persoon en is bedoeld om geld in te zamelen. Voor het bespreekbaar maken van psychische problemen op scholen bijvoorbeeld. En voor betere zorg voor mensen die het echt nodig hebben.

Meld u aan voor het Open MIND Diner via de website van MINDblue >

Antonie Kamerling Award

Het hoogtepunt van het Open MIND Diner is de eerste uitreiking van de Antonie Kamerling Award. Deze nieuwe prijs is bedoeld voor boeken of films die bijdragen aan meer openheid over psychische problemen. Genomineerd zijn de documentaires ‘Emma wil leven’ en ‘Roze Wolk’ en het boek ‘Vals Alarm’.

U kunt nog stemmen tot 17 november!

Breng u stem uit voor de Antonie Kamerling Award 2017 >

 

Terug