Vacature bestuurslid

De Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen zoekt, per januari 2020, een bestuurslid

Het bestuurslid heeft bij voorkeur ervaring als bestuurder in de ggz-zorg

In opdracht van het ministerie van VWS en in cofinanciering met ggz-instellingen zorgt de Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen (LSFVP) voor onafhankelijke familievertrouwenspersonen. Familievertrouwenspersonen (fvp) ondersteunen familieleden en andere naasten van mensen met psychiatrische en/of verslavingsproblemen. Doel van deze functie is om de betrokkenheid en positie van naasten van patiënten in de ggz en verslavingszorg te versterken Daarbij staat werken in de triade centraal.
De vertrouwenspersonen geven naasten informatie, advies en ondersteuning, ook in klachtenprocedures. De dienstverlening varieert van een eenmalig telefonisch contact, tot meermalige persoonlijke begeleiding of bemiddeling.

De vertrouwenspersonen zijn in dienst van de LSFVP en zijn onafhankelijk van zorgaanbieder. De LSFVP zorgt voor opleiding, training en intervisie. Onze organisatie wordt gesteund door diverse patiënten- en familieorganisaties, de politiek, belangen- en brancheverenigingen.

Een uitgebreid profiel treft u hier.

U kunt uw reactie per email richten aan info@lsfvp.nl. U kunt reageren tot 30 november 2019. Meer informatie over deze boeiende nevenfunctie is te verkrijgen bij Rob Jongejans, directeur (tel. 0655881472).

Terug